Press Kit

DJ XDG són les inicials del Xavi que formen el seu projecte com a DJ. Li agrada posar autenticitat i el seu segell personal, tant a les mescles que fa com en els seus xous en directe, animant i dinamitzant perquè hi hagi un ambient i que, sobretot, la gent no pugui parar de ballar.

La proposta acostuma a arribar més a la joventut, tot i això, gaudeix punxant per a tota mena d'edats, adaptant la sessió en funció del tipus de públic i mesclant la música actual amb la de totes les èpoques i coneguda per tothom. Però ell no es queda en això i és per això que sempre està a la recerca de nous sons, integrant música catalana per mesclar-la amb tota mena de cançons amb les quals mai et podries imaginar que podria quedar tan bé.

El Xavi ha estat els últims 5 anys fent de DJ com a hobby, fins que al 2022 va començar la seva carrera professional fent de DJ per l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca en festes joves, tornejos de bàsquet i Festes Majors com la de Sant Martí i els seus barris. Per altra banda, també ha actuat en festes privades com bodes, graduacions, comunions i festes d'aniversari.

Actuación