Biografía
Foc és ira, ràbia, descontrol. Però alhora caliu, seguretat, família i esperança.
Ritmes contundents, marcats i festius que vesteixen lletres punyents i reivindicatives de critica social i que aboquen a obrir els ulls i agafar nous camins.
 
Amb aquesta idea Foc aterra a l’escena musical catalana amb un estil propi que ells mateixos bategen com a Hard-Reggae. La força de les distorsions combinada amb ritmes festius i tropicals donen al seu públic un ampli ventall d’estils que es combinen a cada tema.
 
Després del llançament del seu primer treball anomenat “Sortim al Carrer” i d’una gira de presentació que els ha dut a tocar a escenaris com el Música Jove (Montblanc), Festes de Gràcia (Barcelona), Sala Stroika (Manresa) i diverses festes majors del territori català, Foc encara el 2019 amb un grapat d’experiències que es veuen reflectides en els seu nou directe format íntegrament per temes propis, en que els ritmes festius hi són molt presents en un espectacle més proper i divertit que mai.
 
Quatre veus de luxe, una brillant flauta travessera, dues guitarres elèctriques i una potent secció rítmica són les brases per més d’una hora de festa, energia i ganes de moure’s que porta Foc allà on va! 
Actuación